Birssi.net har utvecklats i samarbete med yrkesmänniskor från taxibranschen och drar nytta av modern teknologi. 

 

Ett av målen med Birssi.net är att ge taxiförmedlingscentralen och taxichaufförerna ett enklare verktyg, med vilket man effektivt och säkert kan kommunicera.

 

Genast när en kund ringer matas beställningen in i systemet, med beaktande av alla specialönskemål. Därefter söker Birssi.net efter den lämpligaste taxin för beställningen. Personalen i förmedlingscentralen kan under hela processen följa med hur birssi.net söker och väljer den lämpligaste bilen åt kunden. 

 

Birssi.net utökar möjligheterna för taxichauffören att påverka sina förtjänstmöjligheter. Föraren kan t.ex. med en knapptryckning få svar på var andra taxibilar befinner sig för att kunna placera sig så strategiskt som möjligt. En annan funktionalitet är att man kan trycka sig snart ledig vid en virtuell stolpe. Det gör att man snabbare kan få en ny beställning.

 

Tack vare Internetanslutning via mobilnätet till mobilenheten kan tilläggstjänster utvecklas. Användarna är de som fortsättningsvis påverkar utvecklingen av programmet och gör det till ett enastående verktyg. Detta program är en av de mest djupgående och omfattande förmedlingsapplikationer som man kan hitta på marknaden idag, och den är utvecklad i ett av de mest framgångsrika IT-företagen inom branschen.

 

FaLang translation system by Faboba