Birssi.net on kehitetty yhteistyössä taksialan ammattilaisten kanssa ja hyödyntää modernia teknologiaa.

 

Yksi Birssi.netin päämääristä on tarjota taksinvälityskeskukselle ja taksinkuljettajille yksinkertaisempi työkalu, jonka avulla voi kommunikoida tehokkaasti ja varmasti.

 

Heti kun asiakas soittaa syötetään tilaus systeemiin, ottaen huomioon kaikki erityistoivomukset. Sen jälkeen Birssi.net etsii tilaukseen sopivimman taksin. Taksinvälityskeskuksen henkilökunta voi koko prosessin ajan seurata miten Birssi.net etsii ja valitsee sopivimman auton asiakkaalle.

 

Birssi.net lisää taksinkuljettajan mahdollisuuksia vaikuttaa tuottomahdollisuuksiin. Kuljettaja voi esim. napin painalluksella saada vastauksen siihen missä muut taksiautot ovat jotta voi itse sijoittua mahdollisimman strategiselle paikalle. Eräs toinen toiminto on että voi ilmoittautua kohta vapaaksi virtuaalitolpan luona. Tämän johdosta voi saada nopeammin uuden tilauksen.

 

Internet-liittymän johdosta mobiiliverkon kautta mobiiliyksikköön lisäpalveluja voidaan kehittää. Käyttäjät vaikuttavat jatkossa ohjelman kehittämiseen ja tekevät siitä ainutlaatuisen työkalun. Tämä ohjelma on eräs kehittyneimmistä ja kattavimmista välityssovellutuksista mitä voit löytää markkinoilta tänä päivänä, ja se on kehitetty eräässä alan menestyneessä IT yrityksessä.

 

FaLang translation system by Faboba