Miten birssi.net alkoi?

Birssi.net alkoi vuonna 1992 yksinkertaisena DOS-perusteisena ohjelmana tilausten varastoimiseksi tietokantaan. Tarkoituksena oli saada tilastoja sekä laskutusalustoja tehdyille tilauksille. Voitiin hyödyntää myös valmiita osoiterekistereitä mikä helpotti puhelinvaihteen hoitajien työtä.

 

Birssi.net tänään?

Birssi.net on myös tänään järjestelmä jota kehitetään jatkuvasti. Tänä päivänä autojen sijainti ja status lähetetään sekä tilaukset ja tiedotteet toimitetaan automaattisesti autojen välillä ja taksikeskuksen tietokantaan. Järjestelmä tukee siten kehitystä jotta taksikeskuksen henkilökunta voisi keskittyä asiakaspalveluun. Birssi.net ei ole vain järjestelmä joka palvelee taksikeskusta ja sen kuljettajia vaan myös muita yhteiskunnan järjestelmiä kuten esim. kuntien matkapalvelu-järjestelmää ja Kelan suorakorvausjärjestelmää.

 

Birssi.netin tulevaisuuden suunnitelmia?

Samassa yhteydessä kun olemme kehittäneet aivan uutta ohjelmaa tämän päivän moderneille älypuhelimille ja tableteille olemme myös parantaneet birssi.netin kapasiteettia käsitellä rajoittamatonta määrää taksiautoja. Siinä tahdissa kun taksikeskus kasvaa, laajennetaan myös kapasiteettia suurempien taksiautojen määrien käsittelyyn, ilman että järjestelmä hidastuu. Tiedämme että birssi.net on hyvin monipuolinen ja tehokas järjestelmä joka selviytyy hyvin kilpailussa sekä kansallisesti että kansainvälisesti!

 

 

Greger Engström
Eräs Birssi.netin peruspilareista joka on kehittänyt ohjelmaa viimeisen 20 vuoden ajan.

 

FaLang translation system by Faboba